Mieke Luisman-Stikkelorum

Juryvoorzitter

Mieke Luisman – Stikkelorum is uitgever van het bouw en installatie portfolio van de grootste B2B uitgeverij van Nederland. Ze werkt ruim 15 jaar in de mediabranche. Vanuit diverse marketingrollen bij Kluwer en Springer de overstap gemaakt naar Vakmedianet. Sinds een aantal jaar als uitgever p&l verantwoordelijk voor Cobouw, Bouwberichten, Bouwmachines en een aantal installatie-titels, waarbij ze recent op persoonlijke titel het onderwerp diversiteit in de bouw naar zich toe heeft getrokken.

Yolanda van Rijswijk

Jurylid

Yolanda van Rijswijk werkt al ruim 25 jaar in de bouw en ruim vier jaar als hoofd productie en MT-lid bij Dura Vermeer. Daarnaast begeleidt ze vrouwen in de bouw als bestuurslid van vrouwennetwerk EVA. Ook is ze lid van het projectteam Techniekbazen, waarbij ze scholieren stimuleert de bouw in te gaan. Vorig jaar werd ze uitgeroepen tot Cobouw Bouwvrouw 2020.

Suze Gehem

Jurylid

Suze Gehem is directeur van De Groene Grachten, een onderneming die ze negen jaar geleden begon met Wubbo Ockels. Daarnaast is ze voorzitter van Stichting Rooftop Revolution, een stichting die het vergroenen van daken stimuleert. Ook is ze oprichter van Green Light District, een initiatief waarbij de binnenstad van Amsterdam groener en duurzamer wordt gemaakt. Gehem werd vorig jaar uitgeroepen tot Cobouw Bouwvrouw 2020 in de categorie Jong Talent.